Dział warzywa
Burak ćwikłowy, uprawa botwiny w tunelu, botwina uprawa
Dodaj swój pogląd do tego komentarza
Botwina to wiosenna gwiazda, którą warto ugotować. Młode liście buraka kryją witaminy – A dla wzroku, C na odporność, K dla kości i krwi. Zawierają żelazo, podnoszące siły, i potas, dbający o serce. Antyoksydanty w botwinie chronią przed stresem oksydacyjnym i wspomagają detoks. Jej delikatny smak wzbogaca zupy, tarty czy sałatki, a niska kaloryczność sprzyja zdrowiu. Sezonowa i szybka w przygotowaniu, pozwala cieszyć się świeżością natury. Zrobienie botwiny to prosty sposób na pyszny posiłek, który łączy korzyści dla organizmu z kulinarną radością – idealny wybór na wiosenny stół!
Wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką jest wymagane. Komentarz zostanie wyświetlony po akceptacji przez admina.
Zadaj tu pytanie, postaramy się na nie odpowiedzieć. Komentaż musi coś wnosić do artykułu- posty typu "dobry tekst" i podobne będą usuwane.